Koskarin parkkihallissa voi vielä katketa päästä verisuoni.

Ajat halliin. Odotat, että liukuovi nousee tarpeeksi, että mahdut sinne autolla.

Ajat pömpelin luo josta saa parkkilipun. Pömpelin viereen ei pysty ajamaan tarpeeksi lähelle ilman, että osut kaiteisiin. Eli avaat autonoven ja nostat lipun maasta.

Hmm... Mihin saisi auton parkkiin. Yksisuuntaiset eivät mene minkään logiikan mukaan. Autoja on siellä täällä niin ettei meinaa päästä kulmista kääntymään. Ja kun pääset naarmuttamatta omaasi tai muiden autoja, niin joku tulee sinua autolla vastaan ja huomaat ajavasi yksisuuntaista väärään suuntaan. V***u.

Noniin, autolle löytyy vihdoin paikka. Ostokset tehtyäsi palaat takaisin autolle ja lähdet yrittämään hallista ulos. Myös ulosmenopömpelit ovat ihan päin honkia ja taas lippu tippuu. Avaat oven, joka osuu tietysi pömpeliin. V***u. Saat vihdoin kurotettua itsesi luonnottomaan asentoon, jotta saat lipun pömpeliin ja itsesi siihen malliin, että pystyt vielä ajamaan hallista ilman, että puomi läiskähtää autosi päälle. Muistat tietysti varoa sitä toista autoa, joka tulee toiselta pömpeliltä ja ajatte kilpaa ja katsotte kumpi mahtuu ekana ulos hallin ovesta. Josta siis mahtuu vain yksi auto kerrallaan.

Ah, olipa ihana ostosreissu!