Tänään tuli uusi sohva, keittiön tuolit sekä matto. Eli puuttuu pöytä ja olohuoneen matto. Sohva on ihana! Vaikka en sitä ole mahaltani saanut purettua, mutta vähän kurkin väriä. Tuolit on kans hienot.

Kaksos-H oli myös E-tyttönsä kanssa meillä :) Oli mukava höpötellä ja istuskella ja syödä nakkikeittoa vanhalla sohvalla, kun ei kerta asunnosta löydy ensimmäistäkään pöytää ;) Eikä muuten taidettu puhua työasioista yhtään...? Loistavaa!

En ole oikeastaan edes ehtinyt ajatella, että tänään on äidin kuoleman vuosipäivä. Siitä tuli nyt kuluneeksi 13 vuotta. Aika menee nopeesti. Kaikki on jotenkin niin muuttunut, että kuolemalla ei ole enää samanlaista merkitystä.

Pikkupeikko on tainnut heittää voltin, koska potkii nyt ylävatsaan. Hän on ollut nyt vuorokauden tosi levoton ja liikkunut paljon. E sanoikin, että "Toi sun vauva taitaa olla aikamoinen apina" :D Ihana pikkunen. Olen hänen kanssaan aivan samaa mieltä. Olen itsenikin lapsena esitellyt Anna-apinaksi ;)

Nyt alan keskittymään kotiin tulevaan mieheeni ja siihen etten vaadi häneltä liikaa. Annan olla rauhassa ja päättää vaikka minne sohvan haluaa.

22+3