Hauskaa, että Tiikeri käynyt lukaisemassa ja pitänytkin vielä. Loisto juttu!

Pikkupeikko on peikkopoika, ainakin näytti ultrassa sille. Tiedä sitä silti, että onko hällä häntä mukana vai ei ;) Samapa tuo, peffa kiedotaan kestovaippoihin niin eihän sitä kukaan sitten edes näe :D On äiti sen verran hurahtanut tilailemaan kaikenmaailman harsot, imut, kuivaliinat ja villapöksyt. Näillä pärjätään varmaan jo ensimmäinen vuosi ja rahaa kulunut n. 200 euroa. Ja jos joskus maailmassa tulee pikkukakkonen niin vaippoihin on mennyt 100€/lapsi. Ja jätettiin tekemättä pari tonnia vaippajätettä maatumaan 500 vuodeksi.

Tuleva isi ja isoisi vaan aiheuttavat päänsärkyä. Ja konjakki. Se kun ei tunnu juomalla tästä maailmasta loppuvan. Kaipa tuo on jotain isäksitulon ennakointia ja panikointia. Jänniä aikoja eletään, pitäis vaan osata olla toisen tukena.

Tänään on ollut vähän huonompi olo. Pelkään välillä, että mulle on hiipimässä raskausmyrkytys. Osa oireista ainakin osuu... Kaikki ei vielä, joten en hätäänny.

Tänään on muutenkin ollut sellainen olo, että olen raskaana. Vatsa alkaa jo vähän painaa ja askel vaappua. Onneksi enään 11 viikkoa, vaikka pitkäksihän se saattaa venyä. Ja peikko isoksi. Onneksi sokerirasituksesta tuli puhtaat paperit :) Vatsanympärys on muutamassa viikossa pienentynyt (?!) 112cm -> 105cm. Liekö kamu syönyt peitteensä vai mitä tapahtunut? Sf-mitta kyllä huitelee suurissa lukemissa. Paljon lapsivettä ;)

Nyt taidan pedata työsängyn ja heittää pötkölleen. Aamulla sitten auto huoltoon ja tapaan pitkästä aikaa kummityttöni äidin :) Mukavaa!

Odottelen kovin, että päästään serkku-H:n kanssa viettämään tyttöjenpäivää! Hän tarvii mukaan ainakin uikkarit. Sitten on luvassa muutakin hauskaa, toivottavasti hän tykkää ylläristään :)