Saikkuja pukkaa ja me ollaan pikkupeikon kans taas työmaalla :) Vointi on hyvä niin mikäpäs tässä ja saa sitten aikaistettua mammalomaa viikolla. Tosin toi maksan kiristys oikeesti alkaa ärsyttää... Uskoakseni siis oikean rinnan alapuolella lytyssä oleva maksa sattuu, nipistelee ja on tunnoton. Siihen ei oikein auta mikään, hankala paikka edes venytellä, vaikka vähän pystyykin. Tuntuu et tissikin painaa tossa päällä ainakin tonnin.

Lipaston sain koottua loppuun tänään ja imurille annoin ensiapua, kun se oli ihan tukossa laminaattipölyjen imuroinnin jäljiltä. Siinä mun päivä sitten olikin. Tein tosin rentoutusharjoituksen, jos vaikka selviäis synnytyksestä ilman epiduraalia... No, katson sitä sitten kun sen aika tulee. Ei tosta rentouttamisesta onneks mitään haittaakaan ole.

Huomenna loppuu huuto.netissä mein sohvakauppa ja toivon mukaan pääsen siit jo sunnuntaina eroon :) Maalit ostettiin jo keskiviikkona ni pääsen sitten maalaamaan vauvan huonetta ja tarpeenvaatiessa voin jopa laminoida sen lattian :) Joskus mun miehellä olis varmaan helpompaa, jollen haluis oppii tekee kaikkea itse. Ja yleensä viel paremmin ku hän. Hällä on onneks tänään ja huomenna vapaailta ja yö minusta. Tekee varmaan hyvää kummallekin.

Odotan niin kovin et saan laitettua vauvalle huoneen kuntoon! Vaikka mein kans hän tulee nukkumaan :) Pitää vaan vaihtaa tuplalevee peitto hetkeks kahteen pienempään ku ton leveen peiton kans voi olla vähän hankalaa.

Jaa mut nyt pitää vissiin tehä ihan töitäki ;) Rennosti vaan, pääasia et tääl oon ni ei kenekään muun tarvi olla. Toivottavasti saavat kaik lepuutettua ja paranevat. Työn takia ei kannata itteensä sairastuttaa. Sanoo hän, joka oppi sen vasta viime keväänä. Ja kantapään kautta.

Pusuja ja haleja!