Mies lähti kaverinsa kanssa Turkuun baarikierrokselle :) Mukava juttu, kaveri on tosi kiva ja uskon et heil on hauskaa. Tekee ukolle niin hyvää tavata muitakin kuin mua ja mun perhettä ja sukua. Vaikka eipä hän oo valittanutkaan. Kaipa kun on saanu 15 vuotta viettää aikaa äijäporukalla niin ei oo niin kovaa hinkua.

Serkulla kaikki hyvin :) Tietysti, ja niin tulee olemaankin.

Vähän jännittää tuo lähenevä synnytys, mut luonto hoitaa kyl. Pitää vaan ajatella se suurena seikkailuna ja mulle se on hyvä opetus luottamuksesta. Voin siis luottaa asioita muiden käsiin, kun en itse pysty niihin vaikuttamaan. Toivon vaan, että vauvalla on kaikki hyvin ja saan laittaa hälle hänen oman pikku silkkimyssyn päähän ja kokeilla miltä tuntuu imetys.

Sairaalakassi on kaaoksessa. Olen vaan viskonu sinne mitä sattuu ja kaikki on hujanhajan. No, ens viikolla sitten vois koittaa oikeesti järkätä sen kuntoon niin ettei tartte lisätä ku pesuvehkeet ja vaatteet. Ei siel nyt ookkaa oikeestaan ku siteitä ja luumuja :D

Suunnittelin sellasen pikkusen jalustan äitiyspakkauksen laatikolle, jotta siitä saadaan mein futonin viereen kiva pikkupeti vauvalle. Kaikki korkeet on hankalia, muttei viittis laittaa laatikkoa lattiallekaan. Ny pitää se sit enään vaan rakennella. Osaan ehkä itekki.

Vaihdoin tänään suolakidelampun mein makkariin, koska se on vauvan ja tajusin et vauvahan asuu nytkin mein makkarissa ja tulee asuun synnyttyäänki ni se lamppu on parempi makkaris ku vauvan huonees. Taidan olla ihan höpö, mut mun mielest sil on merkitystä mis se lamppu on.

Ihana olla kotona, ku tääl on kaikki kunnossa. On oikeesti niin levollinen ja onnellinen olo! Tästä koneelta ku kattoo olohuoneeseen ni se on niin kaunis ja harmoninen, tulee tosi hyvä mieli. Mä alan oikeesti uskoo Feng shuihin. Kiva tää oli ennenkin, mut niitten periaatteiden mukana tuli sellanen loppusilaus. Vielku muistaisin ostaa niit kristalleja roikkuun ikkunoihin ni ois hyvä. Jos meen ens viikolla ostaan kangasta imetyspaitaan ni voisin samalla poiketa Jalokivigalleriassa.

Nyt meen kyl soffalle pötkölleen ja yritän olla syömättä loppuillan...