Hui kun odotus on jo pitkällä! Esikoinenkin täyttää reilun viikon päästä vuoden. Ihana äitin jässikkä. Pissas tänään mun päälle ja sai paniikkikohtauksen, kun kaapista löytynyt terveysside juuttu käteen kiinni :D Oli siinä naurussa pitelemistä.

Viikonloppuna on jo Pääsiäinen. Me lähdetään reissuun, mukavaa. Miehen siskolle on aina mukava mennä, hän tykkää hoidella Ukkoa ni saa ite levätä. Vähän kyl jännittää miten koirien kans menee, kun Ukko ei osaa yhtään pelätä vaan tunkee kimppuun isoine rakkauksineen. Tehään siel sit kakkukin ja vietetään synttäreitä. Toiset synttärit on sitten täällä kotosalla.

Eilen kävi yks pariskunta katsomassa asuntoa ja tuntuivat ihastuvan. Toivottavasti ostaisivat niin ois sitten yks murhe vähemmän. Pitää muutenkin alkaa jo pikkuhiljaa pakkailee ja käymään kamoja läpi. Yhen kaapin jo eilen innostuksissani siivosinkin. Alkaa lisärautakin pikkuhiljaa toimia, kun voimia alkaa taas olla.

Huomenna onkin  taas työpäivä. Ei onneks oo paljoakaan hommaa. Saas nähä mihin aikaan pikkuheppu heräilee, kun nukahti väkisin syliin jo klo 20. Ja viikonloppuna siirrettiin kellojakin, et periaattees kello oli vasta seitsemän... Outoa. Jaaha, no yllättäen heräskin sitten nyt, mut maitopullon jälkeen jatko uniaan. On se vaan ihana lapsi, oon edelleen korviani myöten rakastunut. Ja lapsen isäkin tuntuu edelleen oikealta.

Nyt ei jaksa tän enempää, katsotaan josko kuitenkin jotain jaksais kirjotella ennen ku pikkuveli syntyy.