Voi oli kyl niin kivat häät! Morsian oli gracekellymäisen upea, tyrmäävä ilmestys! Sulhanen ei saanut silmiään irti tästä sädehtivästä vaimostaan. On ihanaa nähdä rakkautta. Pääsin kerran tanssimaankin, kun hain morsiusparin 2-vuotiaan tyttären kanssani tanssimaan :) Oli mukavaa!

Minä oonpi ihan poikki. Piti mennä treffeille tänään, mut olin niin myöhään kotona ettei sitten nähty. Kävin porukoita moikkaas kans. Tiiä millon sit taas ehtii. Lähtevät viikonloppuna mökille ja mä haluisin kyl kans. No, jos näkis la illalla tätä mysteeristä herra A:ta... Voi kyl olla et pitää nähä jo to illalla ku hän tulee taas Treelle. Jännittävää, ehdottomasti.

Mun on jo nyt ikävä kaasokamuani. Ehdin häneen tutustua hyvin ja olisi mukavaa nähdä jatkossakin. Maailman tuulet vaan pakkaavat ihmisiä kuljettaa eikä ehi kaikkea. Morsiamen kaveri P on myös aivan loistava tyyppi! Pitää pyytää tytöt porukalla tänne Treelle joskus, nyt kun morsiantakin voi ottaa mukaan, kun ei enää oo seläntakana puuhaamista. Oli se kyl välil niin vaikeeta, ku se ihminen ei oo mukana, jota varten juttuja tehään.

Mut nyt BB-pudotuksen pariin ->

Heipsan!