Viimekuussa väännetyt 250 työtuntii tuotti tulosta ja sain hommat käyntiin :) Tänään ei tarvinnu olla töissä kuin 13h, luksusta :)

Hemmetin rankkaa, mut niin siistii! Ihanaa saada jotain aikaan ja luoda uutta. Vaikka sitten vähän oman vapaa-ajan kustannuksellakin.

Ikävä Brittiä tosin... Viimeisenä hänen täällä viettämään yönä oli pakko laittaa viestii ja kysyy mikä on jutun juoni ja tyyppi ei vastannu mitään. Oon tienny et osaan kirjottaa vittumaisia tekstareita ja nyt tiiän et osaan kirjottaa niit myös englanniks xD Häneltä jäi tennispallo, joka kulkee nyt mun laukussa. Säälittävää paskaa :D

Koirat rakentaa pesää, kun niillä on valeraskaus. Mä rakennan isoja leikkipuistoja. Kuin iso valeraskaus mulla siis on?! :D

Nyt tää väsyny soittaa siskolleen. H:lle meinasin tänään soittaa kans mut se on honeymoonilla. Prkle :D Minäkin haluun jonkun kaikkuun halimaan. Mielellään sellasen jolla on brittiaksentti. Vaikka sit oiskin muuten mulkku ja tunnevammanen. Mut vois ainakin käydä kaikki ahdistuskeskustelut eri kielellä. Vähän ees vaihteluu :)

XXX