Nopsaan meenee :)

Tääkin päivä mallikkaasti. Töissä ei karkin karkkia eikä herkun herkkua. Jos otan yhen, syön kymmenen. Ainakin.

Illalla kävin spinningissä, aika puuhaa... Mut hengissä selvisin :) Ja tuli hyvä olo. Mut huomaan, että kun vielä ei oo tottunut tohon terveeseen syömiseen niin raskaan liikunnan jälkeen on vaikee pysyä järkevässä syömisessä. Tiesin ton etukäteen ja silti se vaan yllätti. Parempi oli laittaa telkku kiinni ja jättää hampurilaismainokset sinne. Himo tuli SILTI, vaikka olin juuri syönyt kunnon satsin runsaasti kuituja ja proteiineja sisältäviä ruokia. No, pikkuhiljaa ja päivä kerrallaan. Ja pysyin lujana.

Tein kantelun kuluttaja-asiamiehellekin. En pistelaskuista tai jumpista vaan Miranax-lääkkeestä, joka saattaa aiheuttaa hedelmättömyyttä. Tätä ei lue pakkausselosteessa, mutta lääkeliiton sivuilla kyllä. Useimmat lääkettä kirjoittavat lääkärit eivät ole tästä tietoisia. Lääkettä määrätään kivuliaisiin kuukautisiin ja migreeniin, kukaan ei vaan tiedä/kerro, että kivuttomuuden hintana voi olla pahimmassa tapauksessa lapsettomuus. Katsotaan mitä asialle tapahtuu.

Muru on ollut taas tovin hiljainen. Antaa hään puuhata rauhassa remppa- yms hommiaan. Kuhan nyt vaan puuhais niitä... Mahdollista saattaa myös olla, että upseerikerholla ollaan... :D

Minulla kaikki siis vallan hyvin. Porukoillekin pääsen sunnuntaina piipahtaan. Ja renkaita vaihtaan.