Oi oi, kun loppuis työt niin, että pääsisin lähtee Calvissa käymään kesäkuun alussa! Meisin autolla. Olisin pari viikkoa kaikessa rauhassa kullan kanssa. Se ois niin ihanaa, että oikein vatsaan koskee, kun tiiän, et se tuskin on mahdollista...

No, mut painonpudotus sujuu hienosti, edelleen tulos -2kg. Mun teki jo eilen mieli herkkuja ihan kamalasta, mut sain itteni hillittyä. Tänäänkin tekee jo heti aamusta, mutta ajattelin silti pitää herkkupäivän vasta sunnuntaina töitten jälkeen. Lauantai vähän mietityttää, oon 8 tuntia töissä ja taukoihin ei juuri ole aikaa... Pitää vetää kunnon aamupala ja ottaa jotain nopeeta mukaan ja sitten illalla syödä taas paremmin. Pelkään et jos tänään herkuttelen, ni huomenna on vaikee olla pitkä päivä syöden nätisti. Eli sunnuntaina siis. Kyllä tässä muutama päivä pärjätään ilman pitsaakin. Mut ilman kultaa ei oikein tahdo pärjätä taas. Ikävä kasvaa vaan koko ajan.

Tästä ei nyt tullut pelkkää pudotus-juttua, mutta ei sitä mun mielestä voi oikein erottaakkaan. Koko elämä on yhtenäinen, eikä siitä voi erottaa selkeitä osioita.

Lisätty 21:07
Spinning oli aika raskasta tänään, mutta ehdottomasti joka hikipisaran arvoista!
Oli hauskaa kattoa Olet mitä syöt (koukussa aina myös Suurimpaan pudottajaan) ja miten se tyttö pudotti kahdeksassa viikossa 13 kiloa ja 20 senttiä vyötäröltä. Noista saa aina itekkin lisämotivaatiota.
Tein taas jumpan jälkeen "palautusjuoman", siihen tuli yksi mango, 1/4 ananasta ja soijamaitoa. Mä en kyl oikeen pääse tosta mangosta selville, ehkä ostamani oli vähän raaka? Eikö sen kuuluis olla ihan pehmeetä? Mistä tollasista taas tietää? :D

Nyt vielä Sturm und Lieben viimeisin jakso, sitten jotain pientä syömistä vielä ja nukkuun. Huomenna pitkä päivä. Otan mukaan Saarioisten pinaattikeiton, se on hyvää ja suht kevyttä ja pitää nälkää.

Kulta löytyy taas upseerikerholta :D Onneks on tää pari tuhatta kilsaa välissä ni ei tu pojalle tupenrapinat :D