Niin se aika taas vierähtää...

Eilen oli tosiaan herkkupäivä, pizzaa ja karkkia. Olo oli jo eilen aika kaamea ja aamulla vasta olikin! En meinannut päästä sängystä ylös ja vaikka kello on kohta 12 niin en oo viel syöny mitään. Vakaa aikomus oli mennä myös vesijuoksemaan ennen töitä, mutta ei tällä tahdilla. On jotenkin niin raskas ja huono olo.

Ylihuomenna taas punnituspäivä. Huomenna auto huoltoon ja vois kyl mennä sinne juoksee illalla. Keskiviikkona lähenkin sitten käymään kotosalla kotosalla ja vaihtaa autoon kesärenkaat. Alkaa napsua kohta jo sakkoja...

Jooh, jospa tuolta jotain kevyttä pientä koittais saada naamariinsa. Taitaa jäädä tän päivän pisteet aikalailla vajaiks.

Lisätty 20:54
Vaikea vaikea vaikea päivä. Kaamee päänsärky. Töissä yhtä menoa ees taas, kun hoitelin hommia, jotka jääny rästiin. Onneks muuten ei ollu kiire. Syöminen meni ihan perseelleen, en pisteitä oo ylittänyt, mut mitkä kasvikset ja mitkä hedelmät?

Tupakat on melkein lopussa. En jaksa enää lähtee hakemaan. Valintatalo onneks aukee jo klo 7, ni ehin ennen töitä käymään. Muuten en osaakkaan taas yhtään hahmottaa loppuviikkoa. Auto huoltoon, porukoilla pitäis käydä, liikkuakin olis kiva (porukoilla voi kyl käydä lenkillä), työjuttuja pitää hoitaa keskiviikkonakin vaikka on vapaa ja niin edelleen. Ja taas koko hemmetin viikonloppu töitä... Alan olla niin loppu jo, että ei yhtään jaksais enempää.

Jotenkin rieponu kaikki ihan hirveesti viimeset pari päivää. Menee heti hermot. Mut pudotuksesta en luovu! 2 viikkoa jo kohta takana, ni hyvää alkua ei kannata lopettaa kesken. Pitää tehä jotain uusia ruokia, ettei ala noi samat maistua niin puulle.

Nyt Täydellisten naisten pariin ja aivot narikkaan.